DesktopTilstand

Kvalitets Maskiner - siden 1956 

Professionelt Forhandlernet

Detailbutik i Brøndby

Go' Service

youtube2
print.png
Produktnavn:

Pixy - 25T Horsetractor

Knapper:
Beskrivelse:

Pixy minilæsser er opbygget meget solidt og kun med metalskærme, den er fast i knækleddet så den ikke vælter og som en yderligere hjælp kan A.S.T. (Anti-Stall Technology) systemet ekstramonteres. Hvis motoren overbelastes aktiveres systemet og farten bliver derved automatisk reduceret samtidig med at momentet på maskinen kraftigt forøges, således har du altid maskinen under fuld kontrol. Du sidder forrest på maskinen fordi der er det bedste udsyn og du er så tæt på redskabet som muligt, det giver høj effektivitet og optimal arbejdssikkerhed.

Horsetract 25T har indstigningsmulighed fra begge sider, stor løftekapacitet, god benplads, altid med Joystik-betjening og teleskoparm samt parallelføring hvis det ønskes. Meget nem at vedligeholde, da den kraftige stålbagskærm kan åbnes i 3 dele. PIXY leveres altid med kraftig helbøjle beskyttelse.


Forskellige hjulstørrelser og dækprofiler kan monteres så maskinen kan blive under 99 cm bred - alt efter behov. Mindst 100 forskellige redskaber garanterer dig suveræne anvendelsesmuligheder under alle forhold. Næsten alt tilbehør er udviklet på vores egen fabrik i Brøndby, hvilket er din garanti for at alle redskaber kan fungere sammen med det hydrauliske kraftudtag uden at det påvirker løfte og skubbekraften, som er den bedste i sin klasse.

Tekniske Specifikationer:

Pixy 25

Motor:Vandkølet Diesel, Isuzu/Yanmar 3-cyl.
Effekt:23 HK
Joystik med 8 funktioner:Ja
Transmission:4WD Hydrostatisk
Teleskoparm:Ja
Redskabs parallelføring:Kan eftermonteres
Tippelast med vægte:700 kg
Hydraulikudtag:34 ltr./min
Bredde/Længde/Højde:1012x2350x2100cm (bredde kan varieres)
Standard dækstørrelse:23x8,50-12
Vægt:1040 Kg
BtnBlivKontaktetOp
Bliv kontaktet af vores sælgere når det passer dig,
og lad os give dig et godt tilbud.
Kryds
LogoHAFogDropShadow
Medlem af:
LogoMaskinLev