DesktopTilstand

Kvalitets Maskiner - siden 1956 

Professionelt Forhandlernet

Detailbutik i Brøndby

Go' Service

youtube2
print.png

2-Hjuls Universaltraktorer

Nibbi 2-hjuls universaltraktor er specielt udviklet og indrettet til de danske forhold. Redskabernes omdrejningshastighed er for eksempel uafhængig af din kørehastighed. Bruger du din fejemaskine til snefejning, kan du samtidig salte eller gruse med vores udvalg af saltspredere. Og så kan styret vendes 180 grader, så den kan køre med flere redskaber f.eks. en fræser.

Vi har produceret redskaber herunder fejemaskiner, siden 1952. Vores maskiner er kvalitetstestet og tilpasset de danske forhold, som de skal fungere under. Derfor er vores Nibbi modeller foretrukket af Danmarks kommuner, anlægsgartnere, entreprenører og boligselskaber.


Vi kan kontaktes på telefon 43 96 66 11 og giver gerne et uforpligtende tilbud på en fejemaskine/fræser fra Nibbi, Agria eller Tielbürger.

Leder du efter en brugt nibbi med fejemaskine eller fræser, har vi et katalog med brugte maskiner. Vi sørger på den måde for, at du kan købe en havetraktor brugt eller en fejemaskine brugt, til en god pris. Så hvis du leder efter en billig fejemaskine til salg, kan du se vores katalog over brugte have og park maskiner.

LogoHAFogDropShadow
Medlem af:
LogoMaskinLev