DesktopTilstand

Kvalitets Maskiner - siden 1956 

Professionelt Forhandlernet

Detailbutik i Brøndby

Go' Service

youtube2
print.png

Plænetraktor

Henrik A. Fog er leveringsdygtige i plænetraktorer og vi har mange forskellige typer - Grasshopper, Yardman, Honda, Stiga, Klippo og MTD havetraktor. Vi er også leveringsdygtige i Caroni rotorklippere og slagleklippere, som kan monteres på din traktor. Vi fører både egen produktion men også brugte traktorer af forskellige mærker, med eller uden opsamler.

En plænetraktor fra Henrik A. Fog er et garanteret kvalitetsprodukt med lang levetid. Vi har en plænetraktor til dit behov og til den rette pris.


Grasshopper

Vi fører blandt andet mærket Grasshopper, som er meget populær grundet dens mange muligheder.

Der findes forskellige typer af plænetraktorer til netop dit formål. Grasshopper z-turn plæneklipper har den laveste pris pr. m2 slået græs på grund af dens anskaffelsespris, driftsomkostninger, vedligeholdelse, effektivitet og gensalgspris.

I over 15 år har vi solgt Grasshopper græsklipper til vores kunder, som alle har været fuldt tilfredse med zero-turn plænetraktoren, og ikke har skiftet mærke. Vi fører typer, hvor klipperen er enten midtmonteret eller frontmonteret. Forskellen mellem front- og midtmonteringen består i om terrænet er ujævnt og kuperet, og om der er mange buske og træer, som klipperen skal ind under.

Med elstart, lysanlæg og 20-30 hk.Køb plænetraktor brugt

Leder du efter en brugt græsklipper, har vi et katalog med brugte maskiner. Vi sørger på den måde for, at du kan købe en plænetraktor brugt eller en plæneklipper brugt, alle i god stand til en god pris. Så hvis du leder efter en billig græsklipper til salg, kan du se vores katalog over brugte have og park maskiner.

LogoHAFogDropShadow
Medlem af:
LogoMaskinLev